Terug naar overzicht

Middelburg Geerepad 5 € 289.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (25)
Kenmerken
Contact

Sfeervol appartement met 2 verdiepingen aangeboden in een Rijksmonumentenpand, gelegen op een fantastische plek midden in hartje centrum van Middelburg. Met een knusse binnenplaats en een karakteristieke gevel. De bovenste verdieping heeft nu 1 ruime slaapkamer doordat de scheidingswand is weggehaald, maar als deze weer teruggeplaatst wordt (zoals voorheen) zijn er 2 slaapkamers. Tevens is er een derde slaapkamer te realiseren.

Begane grond: hal met meterkast, bergkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping: overloop met toegang naar de badkamer met inloopdouche en wastafel, aparte toilet en lichte woonkeuken met balkenplafond en uitzicht over het centrum. De kamer heeft prettig veel licht door de raampartijen aan de voor- en achterzijde.
De keuken is uitgevoerd in een lichtbruine kleurstelling met gemêleerd keukenblad en is voorzien van een gasfornuis, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

2e verdieping: overloop met toegang naar de ruime slaapkamer met hoge plafonds en een openhaard (dit waren voorheen 2 slaapkamers) en CV-ruimte.

De Vereniging van Eigenaars is in oprichting en die zal voorzien in het algemeen onderhoud van het gebouw en de opstalverzekering. De maandelijkse kosten bedragen €40,- per maand.

Er is geen energielabel daar het een Rijksmonument betreft.

Benieuwd naar deze woning midden in het centrum? Neem contact op met De Pagter Vastgoed voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Bouwjaar:1756
  • Binnenwaardering:Goed
  • Buitenwaardering:Goed

Energielabel C


Buurtinformatie


Middelburg
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.