Terug naar overzicht

Middelburg Herengracht 10b € 439.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (24)
Kenmerken
Contact

Op een prachtige locatie aan de al even fraaie Herengracht, aan de rand van het historische stadscentrum van Middelburg, ligt dit multifunctionele grachtenpand. Het pand is sinds de jaren ’70 in gebruik als werkplaats met bovenwoning. In de tuin staat een ruime berging van ca. 44 m2. Een mooie mogelijkheid voor opslag en/of het vergroten van de buitenruimte. Het geheel ligt op een perceel van 162 m2 eigen grond.

Het pand dient naar eigen smaakt gerenoveerd te worden en gezien de bestemming kan dit voor meerdere doeleinden. Te denken valt aan een werken aan huis (praktijk/salon/kantoor), winkel met bovenwoning of een prachtige plek om te wonen in een riant woonhuis van ca. 130 m2.

Om u een indruk te geven van de sfeer die te creëren is in deze woning is er een artist impression toegevoegd aan de foto’s.

Op een steenworpafstand ligt het centrum van Middelburg met de Korte Delft, Nieuwe Burg en andere winkelstraten op loopafstand. Ook de gezellige Markt met diverse restaurants ligt om de hoek!

Indeling:
Via de entree bereikt u de open ruimte op de begane grond welke de afgelopen jaren in gebruik is geweest als werkplaats. Vanuit deze ruimte is toegang naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, toilet, dichte eenvoudige keuken met opstelling geiser en balkondeur. Tevens nog een ruimte die als woonkamer in gebruik is geweest.

2e verdieping:
Overloop met luik naar bergzolder, drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer voorzien van bad met douche, wasmachine aansluiting, toilet, wastafel en bergruimte.

3e verdieping:
De bergzolder is via een losse trap bereikbaar en voorzien van elektriciteit en verlichting.

Tuin:
Aan de achterzijde ligt de op het noordwesten gelegen achtertuin. Hier staat een berging van ca. 44 m2. Ideaal voor het opslaan van tuinmeubels etc. Maar ook goed te gebruiken als bijvoorbeeld yogaruimte of hobby- /werkruimte.
Maar mocht u het iets te groot vinden dan kunt u een stuk afbreken en daarmee de buitenruimte vergroten waardoor u meer plekjes in de zon kunt creëren.

Bijzonderheden:
De woning wordt verwarmd middels gaskachels en een geiser voorziet in warm water. Voorzien van kunststof kozijnen en grotendeels dubbel glas of voorzetramen.

Het pand is eind jaren ’50 opnieuw opgebouwd en dat betekent dat zowel de begane grond vloer als ook de 1e verdiepingsvloer van beton zijn.

Bestemming (bron: Bestemmingsplan Binnenstad Gemeente Middelburg):
De voor ‘Gemengd – 4’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

– bedrijven zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
– detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
– kantoren zoals opgenomen in de Staat van kantoren in bijlage 3 ;
– maatschappelijke voorzieningen;
– wonen;
– de berging van vervoermiddelen en de opslag van goederen;

Kortom: een pand met héél veel mogelijkheden!

In collegiale verkoop met Wisse Vastgoed B.V.

  • Bouwjaar:1701
  • Binnenwaardering:Slecht
  • Buitenwaardering:Redelijk

Buurtinformatie


Middelburg
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.