Terug naar overzicht

Middelburg Lange Geere 5 € 350.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (8)
Kenmerken
Contact

Leuke bedrijfsruimte van ca. 144 m2 aangeboden in het centrum van Middelburg. Ziet u het al helemaal voor zich? Hier uw eigen winkel, koffiezaak of kantoor? Het kan in deze ruime bedrijfsruimte op de begane grond voorzien van een glazen pui over bijna de hele frontbreedte. De ruimte is gelegen op de hoek van de Lange Geere, grenzend aan de Geerepassage.

Indeling:
Begane grond: entree naar open ruimte, meterkast, toilet, en 2 afsluitbare kantoorruimtes.

Bestemming:
Thans vigeert op de onderhavige locatie het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ vastgesteld op 15 december 2015 en onherroepelijk in werking. Conform dit bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming ‘Centrum’ en de gebiedsaanduiding ‘overig : relatiegebied 036′. Deze gronden zijn bestemd voor:

a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en ’s avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca: qua exploitatie aan de detailhandelsfunctie verwante horeca die in de praktijk nauwelijks van de eigenlijke detailhandel kunnen worden onderscheiden, zoals:
– automatiek;
– broodjeszaak;
– cafetaria;
– croissanterie;
– koffiebar;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar;
– tearoom;
– traiteur.

d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

ter plaatse van de gebiedsaanduiding geldt dat:

a. ter beoordeling van de aantal toelaatbare functies binnen de betreffende relatielijn bij de vak balie Ruimte op het stadskantoor informatie ingewonnen dient te worden over de actuele functiekaart.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het monumentale stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Beschikbaar per 1 augustus 2022 of eerder in overleg.

In collegiale verkoop met Schulting en Partners makelaars te Middelburg

  • Bouwjaar:1988
  • Binnenwaardering:Onbekend
  • Buitenwaardering:Onbekend

Energielabel E


Buurtinformatie


Middelburg
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.