Terug naar overzicht

Gapinge Schellachseweg 4 € 389.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (30)
Kenmerken
Contact

BIJZONDER: Op een prachtige locatie in het buitengebied gelegen vrijstaande (bedrijfs)woning uit 1954 maar deze is recent volledig gerenoveerd waardoor het object direct klaar is voor bewoning. Gevestigd op een perceel van ca. 1445 m2 eigen grond.

Door de bedrijfsbestemming heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf aan huis hier te vestigen: denk bijvoorbeeld aan vanuit huis als zzp-er, klusbedrijf, onderhoudsbedrijf, Web-design, etc.

Er is een mogelijkheid tot het realiseren van een bijgebouw van ca. 60 m2. (zgn “oud voor nieuw”) en de woning mag uitgebouwd/vergroot worden tot maximaal 750 m3. Wij informeren u graag nader.

Door de centrale ligging van Gapinge liggen de omliggende dorpen en Middelburg op fietsafstand. Ook de N57 met toegang naar de A58 ligt binnen 10 minuten van de woning.

Indeling:
Gelijk bij binnenkomst is er toegang naar een slaapkamer of werkkamer. Hierdoor behoort kantoor aan huis tot de mogelijkheden zonder dat uw opdrachtgever(s) uw woning verder in hoeven te gaan.

Ook geeft de hal toegang naar de ruime en lichte keuken die voorzien is van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, afzuigkap, inductie kookplaat en koelkast.

Vanuit de keuken toegang naar de bijkeuken met toilet en toegang naar de woonkamer waaruit u een prachtig zicht hebt op de landerijen richting Gapinge en Middelburg.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig die verschillen van grootte. Daarnaast is er ook een badkamer die voorzien is van inloopdouche, toilet en wastafel.

De gehele woning is nog voorzien van de originele inbouwkasten en zelfs een kleine kelder waardoor er veel bergruimte is.

Door de vele raampartijen in de woning kunt u in iedere ruimte genieten van de uitzichten die deze locatie te bieden heeft.

Bent u op zoek naar meer ruimte voor het vestigen van uw bedrijf of wilt u een bedrijf starten? Dan is dit een mooie kans waar u zeker een keer naar moet komen kijken.

  • Bouwjaar:1954
  • Binnenwaardering:Onbekend
  • Buitenwaardering:Onbekend

Buurtinformatie


Gapinge
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.