Terug naar overzicht

Goes Van Hogendorplaan 20 € 179.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (26)
Kenmerken
Contact

Wanneer u op zoek bent naar een ruime tussenwoning met 4 slaapkamers gelegen in de Goese polder dan bent u aan de van Hogendorplaan 20 aan het juiste adres.

De van Hogendorplaan is gelegen in de Goese polder, deze wijk is ruim van opzet en voorzien van veel groen. Ook vindt u in de korte nabijheid voorzieningen zoals een supermarkt, drogisterij, basisschool en apotheek. Het centrum van Goes is eveneens op korte afstand gelegen.
Via de hal waar het toilet, de meterkast en de trapopgang zich bevinden komt u uit in de woonkamer. Door de grote glaspartij aan de voor en achterzijde van de woning is deze prettig licht en voelt royaal aan. De rechte keukenopstelling is uitgevoerd in een witte kleurstelling met houtelementen en voorzien van een kookplaat, oven, en afzuigkap.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer betreft een nette maar simpele voorziening met een bad, tweede toilet, wastafel en de witgoedaansluitingen.

De slaapkamers hebben de volgende circa afmetingen:

Slaapkamer 1. 4.12 x 3.60 mtr.
Slaapkamer 2. 3.47 x 3.60 mtr.
Slaapkamer 3. 3.06 x 2.29 mtr.

Op de tweede verdieping welke via de vaste trap bereikbaar is, vindt u de vierde slaapkamer van ca. 4.09 x 3.63 mtr. Op de voorzolder is de CV-opstelling gesitueerd ( Intergas HR eco 2015 ).

De woning heeft een prettige ruime achtertuin met vrije achterom en biedt veel privacy. Ook voor zonaanbidders is de achtertuin een heerlijke plek door zijn ligging op het westen. Tevens vindt u hier de stenen berging welke voorzien is van elektra.

  • Bouwjaar:1973
  • Binnenwaardering:Onbekend
  • Buitenwaardering:Onbekend

Buurtinformatie


Goes
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.