Terug naar overzicht

Zierikzee Venkelstraat 3 € 129.500 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (15)
Kenmerken
Contact

In de binnenstad van Zierikzee mogen wij een goed onderhouden starterswoning te koop aanbieden. Door een uitgebreide renovatie van pakhuis naar woning (ca. 1976) en recente aanpassingen kunnen we met recht spreken van een instapklaar woonhuis. Niet alleen netjes maar ook bouwkundig in een prima staat. Hoewel het niet heel groot is, is het wel een pandje met veel sfeer en gebruiksgemak.

Deze hoekwoning zonder tuin is gelegen aan de rustige Venkelstraat met slechts wandelaars en fietsers. Daarnaast op zeer korte afstand van de voorzieningen aan het Havenplein en de Sint Domusstraat. En met een paar passen sta je op de Nieuwe Haven met terrasjes, cafés en restaurants.

Het woonhuis is voorzien van een nieuw elektra-circuit en in 2016 is er een luxe keuken geplaatst. De keuken is momenteel verhoudingsgewijs ruim opgezet en een walhalla voor de kook-liefhebber. Met een eenvoudige ingreep is de keuken ook in een L- opstelling te plaatsen en / of te verkleinen indien dit gewenst is.
Hierdoor ontstaat er ruimte voor een zithoek. Ook de vaste (overigens praktische) kast is eenvoudig te verwijderen indien dat gewenst is.
Op de verdieping bevindt zich een open zolderruimte met een mooi en sfeervol plafond (authentieke kapconstructie). Aan de achterzijde is een aparte ruimte met bergkast en de CV-opstelling.
Aan de voorzijde bevindt zich nog een strookje eigendomsgrond zodat je eenvoudig een stoepje kunt maken voor meer privacy of het plaatsen van een bankje en / of fiets.
Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare en instapklare woning in een goede staat van onderhoud, maak dan een afspraak met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
– Bestemming is in 2000 omgezet naar “Wonen”
– Prima bouwkundige staat
– Woonoppervlakte ca. 50 m2
– Inhoud ca. 187 m3
– De woning wordt verwarmd door middel van een HR combiketel van het jaar 2014
– Goede en rustige locatie in de binnenstad.

Indeling;
Entree, woonkamer met open luxe keuken. De keuken is voorzien van een extra grote koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Achter de keuken is een ruimte die prima dienst kan doen als bijkeuken. Eveneens aan de achterzijde is een badkamer gesitueerd. Deze ruimte is voorzien van een toilet en douche.
Eerste verdieping; te bereiken door middel van een vaste trap. Open ruimte. Indien gewenst kan er door de hoogte die beschikbaar is een extra zolderruimte gecreëerd worden. Aan de achterzijde is een aparte ruimte met bergkast en de CV-opstelling.

  • Binnenwaardering:Onbekend
  • Buitenwaardering:Onbekend

Buurtinformatie


Zierikzee
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.