Terug naar overzicht

Middelburg Verwerijstraat 51 € 425.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (17)
Kenmerken
Contact

Een uniek pand met geweldige uitstraling gelegen in de monumentale binnenstad van Middelburg. Deze voormalige school is een Rijksmonument en beschikt over prachtige raampartijen. Het gebouw is vroeger gedeeltelijk in gebruik geweest als nevenruimte bij de Oostkerk en heeft als naam “Het Bolwerk” meegekregen. Het overige gedeelte van het gebouw is in gebruik bij een Stichting.

Het pand heeft in totaal 5 voormalige lokalen welke zijn doorgebroken tot 2 grote gemeenschapsruimten (circa 60 en 140 m2). In deze ruimtes is de oorspronkelijke plafondhoogte met ongeveer 2 meter verlaagd. Er zijn 3 toiletgroepen, een complete keukenruimte met apparatuur en doorgeefluik, entresol en toegang naar een imposante vlieringruimte waar circa 50 m2 is bevloerd.

De inhoud is met ongeveer 2500 m3 indrukwekkend te noemen. Een geweldig karakteristiek pand met unieke zolderverdieping en vele mogelijkheden. Er is parkeerruimte op openbaar terrein.

De huidige bestemming is openbare en maatschappelijke doeleinden. Het creƫren van woonruimte met 1 a 2 units of een combinatie van wonen en werken is eventueel bespreekbaar voor de gemeente Middelburg.

  • Bouwjaar:1894
  • Binnenwaardering:Onbekend
  • Buitenwaardering:Onbekend

Buurtinformatie


Middelburg
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.