Terug naar overzicht

IJmuiden Watertorenpad 21 € 295.000 K.K.

Afdrukken
Omschrijving
Foto's (17)
Kenmerken
Contact

Altijd al hoog verheven boven de grond willen wonen? Dan is dit uw kans.

U wordt wakker en kunt onmiddellijk genieten van de zonsopkomst. Op niveau 7 bent u dagelijks verbonden met de steeds weer fascinerende elementen zoals de zee, de schepen, de stad of de uitgestrekte duinen.
Elke dag is het uitzicht weer anders.

Het robuuste erfgoed geeft u een gevoel van stevigheid terwijl u hoog verheven over de wereld uitkijkt. De entree van de toren bevindt zich aan de oostkant. De dubbele toegangsdeuren brengen u in de portaal. In het portaal bevinden zich de postvakjes en de lift waarmee alle verdiepingen te bereiken zijn. De kelder van de Watertoren herbergt een eigen berging van circa 6 m².

Het appartement van ruim 65 m² is gelegen op de 7e verdieping en deze verdieping bevindt zich net onder ’de kraag’ van de Watertoren. De riante buitenruimte van circa 10 m² is gelegen op het oosten. Het appartement heeft een nette keuken, badkamer en slaapkamer.

Indeling:
begane grond: algemene entree, bellentableau, postvakken, berging, lift.

7e verdieping: Lift met glazendeur, luxueuze open keuken voorzien van alle gemakken, lichte woonkamer met toegang tot de buitenruimte, toilet, nette badkamer, slaapkamer.

Omgeving:
De Watertoren ligt in een openbaar park met veel groen. Eigenlijk maakt dit park deel uit van het oude duingebied. De omgeving van IJmuiden wordt overduidelijk gedomineerd door de zee en het Noordzeekanaal.
De winkelstraat Lange Nieuwstraat ligt op loopafstand van de Watertoren, net als alle andere denkbare faciliteiten. IJmuiden ligt op nog geen 25 kilometer van Amsterdam en 10 kilometer van Haarlem.
Kortom, niet alleen natuur is binnen handbereik, maar ook nog meer cultuur, sport en vermaak in alle vormen en maten.

  • Bouwjaar:1915
  • Binnenwaardering:Goed
  • Buitenwaardering:Goed

Buurtinformatie


IJmuiden
Bekijk buurtgegevens
Buurtinformatie

Bel mij terug

Vul onderstaand uw telefoonnummer in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.